NU TE BESTELLEN: FOTODOK BOEKENCLUB ABONNEMENT 2017Gegarandeerd een stoel en 10% korting op de besproken boeken

Kom je graag naar onze Boekenclub om je te laten inspireren door de verhalen van fotografen? Neem een abonnement en bespaar minimaal 5,-! Elk jaar organiseren we vier Boekenclubs en die zijn bijna altijd uitverkocht. Een abonnement geeft veel voordeel: korting op de toegang, je hebt gegarandeerd een plekje, je krijgt 10% korting op de boeken die op tafel liggen. En door een abonnement te kopen steun je FOTODOK. Dus bestel!
 
Tussen nu en de eerste Boekenclub is het mogelijk om een abonnement af te sluiten (of verlengen). Grijp die kans.
 
Over FOTODOK Boekenclub
Vier keer per jaar organiseert FOTODOK een avond waarin fotograaf Rob Hornstra zijn passie voor fotoboeken met jou deelt. Elke editie komen bijzondere (internationale) makers aan het woord. Zij delen welke verhalen zij willen vertellen en welke keuzes zij hebben gemaakt bij het maken van hun fotoboek. Ze nemen iedereen mee in hun enthousiasme voor dit mooie medium, maar schuwen een kritische noot niet. Er worden per Boekenclub drie fotoboeken besproken met makers, vormgevers en andere (fotografie)professionals.
Ook zijn de bijzondere fotoboeken tijdens de Boekenclub te koop (en kunnen gesigneerd worden!).
 
De Boekenclub vindt plaats op donderdagavonden van 20.00 – 21.30 uur. De data zijn:
#9 donderdag 30 maart
#10 donderdag 1 juni
#11 donderdag 14 september
#12 donderdag 14 december

 
Jaarabonnement

Wees er snel bij en verleng of koop nu je jaarabonnement! Voor €35,- word je een jaar lang lid en heb je gratis en gegarandeerd toegang tot alle boekenclubs in 2017 en 10% korting op de boeken die op tafel liggen. Een regulier ticket voor een Boekenclub kost €10,-. Met een abonnement bespaar je dus €5,- per jaar, garantie op een plek, korting op boeken en steun je FOTODOK.
 
Verzeker je van een plek voor 2017 door op de knop bestellen in de rechterkolom te klikken en het bestelproces te doorlopen.