Dag van de Fotografie
13 septemberZondag 13 september 2015

Waar vind je de inspiratie voor een verhaal? Welke fotografische keuzes maak je om het verhaal visueel te maken? En als het verhaal zich heeft gevormd, hoe en waar presenteer je het dan? Wij nodigen je uit voor de derde editie van de Dag van de Fotografie bij FOTODOK. Laat je inspireren door professionals uit de wereld van de fotografie! Op zondag 13 september komen fotografen en andere professionals op het gebied van fotografie bijeen om hun kennis, ervaringen en interesses te delen met jou.

 

Gedurende de dag kun je deelnemen aan een divers programma met lezingen, hands-on workshops, interviews en portfolioreviews. Daarnaast word je voorzien van een overheerlijke biologische lunch met Utrechtse lekkernijen.

 

Luister bijvoorbeeld naar Fotograaf des Vaderlands Ahmet Polat, Frank Schallmaier en Edie Peters, kies voor een rondleiding door (No) Privacy, laat je portfolio reviewen, kijk mee in de open studio van Petra Stavast, volg een workshop dummy maken bij Photoq, leer alles over storytelling met Anais Lopez of shop je verlanglijstje aan fotoboeken bij elkaar in de bookshop.

 

Bekijk hier het gehele programma inclusief tijdspad en keuzerondes.

 

Houd voor nieuws rondom het programma onze Facebookpagina www.facebook.com/fotodok in de gaten of lees de updates op onze site.

 

Zondag 13 september 2015

9.30 uur – 16.00 uur

FOTODOK, Lange Nieuwstraat 7

Deelname: €37,50 incl lunch. Aanmelden kan via de knop bestellen in de rechterkolom! Er is geen studentenkorting van toepassing op dit evenement.