FOTODOK Boekenclub #2
11 juniEEN TALKSHOW OVER FOTOBOEKEN MET FOTOGRAAF ROB HORNSTRA

Donderdag 11 juni FOTODOK Boekenclub #2

Lange Nieuwstraat 7

Zaal open: 19.30 uur | Boekenclub 20.00 – 21.30 uur

 

Reserveer nu je plek voor  FOTODOKs  tweede editie van de Boekenclub, een talkshow over fotoboeken met fotograaf Rob Hornstra. Hij laat iedereen graag delen in zijn enthousiasme voor dit mooie medium, waar een kritische noot uiteraard niet wordt geschuwd. Drie fotoboeken per keer waarover met passie wordt gesproken wordt met makers en andere (fotografie)professionals. Verder tips, tricks en bijzondere wetenswaardigheden. Tijdens deze avond zal zowel nederlands als engels (indien relevant) gesproken worden.

 

In deze tweede editie liggen de volgende boeken op tafel: When I was Six van Philip Toledano, In the Shadow of the Pyramids van Laura El-Tantawy en James Mollison’s Playground.

 

Ontwerpers Teun van der Heijden (When I was Six) en Sybren Kuiper (In the shadow of the pyramids) zullen te gast zijn en meer inzicht geven in de totstandkoming van deze twee boeken.

 

De boeken zijn te koop en kunnen contant worden afgerekend. Het is ook mogelijk om boeken op rekening aan te schaffen, deze worden dan na betaling toegestuurd.

 

Voor €25,-  word je lid voor de rest van het jaar en loop je daarmee gedurende het jaar drie keer binnen bij FOTODOKs Boekenclub én koop je de boeken die op tafel liggen met 10% korting. Of reserveer per keer voor €10,-.

NB Bestelprocedure: Klik hier of de knop “bestellen” in de kolom hiernaast. De ‘normale tickets’ is de eenmalige entree van 10,- euro, de ‘student tickets’ is het lidmaatschap van 25,- euro.