FOTODOK BOEKENCLUB #9 op 30 maartMet Mariken Wessels, Henk Wildschut, Kirill Golovchenko en overige gasten volgen binnenkort

Kom ook donderdag 30 maart ook naar de 9e editie van de FOTODOK Boekenclub. Deze keer met Mariken Wessels, Henk Wildschut en de Oekraïense Kirill Golovchenko. Overige gasten worden de komende weken bekend gemaakt. Voor het laatste nieuws volg ook het Facebook Event.

 
Mariken Wessels komt praten over haar boek Taking Off. Henry My Neighbor. Henk Wildschut wordt geïnterviewd over zijn nieuwe boek Ville de Calais over de groei van het vluchtelingenkamp bij Calais. Een plek die hij 15 jaar lang fotografeerde. Kirill Golovchenko komt spreken over zijn boeken Bitter Honeydew en Out of the Blue.
 
Vier keer per jaar deelt presentator en fotograaf Rob Hornstra met het publiek zijn passie voor fotoboeken. Er worden per Boekenclub altijd drie fotoboeken besproken met makers, vormgevers en andere (fotografie)professionals, live of per Skype. Ook zijn de fotoboeken tijdens de Boekenclub te koop (en kunnen gesigneerd worden!).
 
De FOTODOK Boekenclub begint altijd stipt om 20.00 uur in het Utrechts Archief, Hamburgerstraat 28, aan de overkant van FOTODOK. Wil je het hele jaar met korting naar de Boekenclub? En zeker zijn dat je een mooie plek hebt? Neem dan een Boekenclub Abonnement! Zo steun je ook FOTODOK. Alleen maar voordelen!
 
Locatie : Utrechts Archief, Hamburgerstraat 28
Inloop : 19:30
Start : 20:00
Einde programma : 21:30
Laatste ronde: 22:30
 
Alles weten over de Boekenclub van 2017 ? Abonneer je op onze nieuwsbrief, of like onze Facebook pagina.