Boekenclub #5 met Rob Hornstra: 13 april UITVERKOCHT Met Oliver Chanarin, Adam Broomberg, Eddo Hartmann, Anne Geene & Arjan de Nooy

De eerste Boekenclub van 2016 is op woensdag 13 april. Deze keer bezoekt het wereldberoemde fotografen-duo Adam Broomberg en Oliver Chanarin de FOTODOK Boekenclub. Zij gaan in gesprek met fotograaf Rob Hornstra over hun nieuwste publicatie Spirit is a Bone. Fotograaf Eddo Hartmann komt praten over zijn nieuwste werk wat hij maakte in Noord Korea. Werken uit de serie Hier woont mijn huis (2013) zijn te zien in de tentoonstelling There is Something about My Family.
Ook te gast Anne Geene & Arjan de Nooy, in gesprek over hun nieuwe boek Ornithologie.

 
Wellicht komen er nog elke speciale gasten langs of inbellen via Skype. Hou daarvoor de site en het Facebook event in de gaten.

 
Vier keer per jaar organiseert FOTODOK de FOTODOK Boekenclub. Een avond waarin fotograaf Rob Hornstra zijn passie deelt voor fotoboeken. Hij neemt iedereen mee in zijn enthousiasme voor dit mooie medium, maar schuwt een kritische noot niet. Er worden per Boekenclub drie fotoboeken besproken met makers, vormgevers en andere (fotografie)professionals, live of per Skype. Ook zijn de fotoboeken tijdens de Boekenclub te koop (en kunnen gesigneerd worden!). Er is altijd een koppeling met de tentoonstellingen van FOTODOK.

 

De FOTODOK Boekenclub begint altijd stipt om 20.00 uur in het Utrechts Archief, schuin tegenover FOTODOK. De speciale gasten worden bekend gemaakt op deze pagina, in onze nieuwsbrief, in het Facebook event en op onze website www.fotodok.org

 

Deze editie van de Boekenclub is uitverkocht.

 

Overige data Boekenclub 2016:
Donderdag 9 juni FOTODOK Boekenclub
Donderdag 6 oktober FOTODOK Boekenclub
Woensdag 14 december FOTODOK Boekenclub