BOEKENCLUB #8 op 14 december: Murder InvestigationGasten Jack Latham, Laia Abril, Jan Rosseels, Laura Cnossen.

Moord en doodslag in de laatste FOTODOK Boekenclub van 2016. Deze achtste editie staat in het teken van fotografen die als criminal investigators zich vastbijten in een oude moordzaak. Let op (!) dit keer is de Boekenclub op een woensdag. Te gast zijn: Jack Latham (Sugar Paper Theories – (nominated for the Paris Photo Aperture First Book Award), Jan RosseelLaia Abril (Lobismuller) via Skype en Laura Cnossen. Volg ook het Facebook event.

Onder de highlights van afgelopen Paris Photo waren twee boeken die een historische moord als vertrekpunt hadden voor hun verhaal. ‘Sugar Paper Theories’ van Jack Latham werd genomineerd voor de Paris Photo First Book Award en Lobismuller van Laia Abril kende een overcrowded en succesvolle lancering bij uitgever RM Editorial.

Wat maakt een oude moordzaak geschikt voor het vertellen van een hedendaags fotografisch verhaal? Bereid je voor op een extra spannende aflevering (thrilling) van de FOTODOK Boekenclub zeer toepasselijk in de voormalige rechtbank van Utrecht.

Voorkom teleurstelling. Koop een kaartje op tijd.

Over de Boekenclub:
Vier keer per jaar organiseert FOTODOK de FOTODOK Boekenclub. Een avond waarin fotograaf Rob Hornstra zijn passie deelt voor fotoboeken. Er worden per Boekenclub altijd drie fotoboeken besproken met makers, vormgevers en andere (fotografie)professionals, live of per Skype. Ook zijn de fotoboeken tijdens de Boekenclub te koop (en kunnen gesigneerd worden!). Er is altijd een koppeling met de tentoonstellingen van FOTODOK.

De FOTODOK Boekenclub begint altijd stipt om 20.00 uur in het Utrechts Archief, Hamburgerstraat 28, aan de overkant van FOTODOK.

Locatie : Utrechts Archief, Hamburgerstraat 28
Inloop : 19:30
Start : 20:00
Einde : 21:30

SAVE THE DATE
Alles weten over de Boekenclub van 2017 ? Abonneer je op onze nieuwsbrief, of like onze Facebook pagina.

 

48 uur tot aanvang van het evenement is het niet mogelijk om het ticket terug te krijgen. TIP: Wel kan je dan je kaartje aanbieden in het Facebook event van die betreffende Boekenclub. Meestal is daar wel iemand te vinden die het kaartje wil overnemen.