BOEKENCLUB #7 MET ROB HORNSTRA: 6 Oktober*Uitverkocht* Met Nicoló Degioris, Florian van Roekel, XiouXiou Xu & Rinske Former

Tijdens de 7e editie van de FOTODOK Boekenclub  zijn te gast: Nicoló Degiorgis, Florian van Roekel, XiouXiou Xu & Rinske Former. 

Fotograaf en fotoboekenliefhebber Rob Hornstra gaat tijdens de Boekenclub in gesprek met makers van fotoboeken: fotografen, vormgevers & uitgevers worden aan de tand gevoeld over hun laatste projecten.

Boekenclub #7 staat in het teken van geloof, het thema van de tentoonstelling Belief, on the move die nog tot 23 oktober te zien is bij FOTODOK aan de Lange Nieuwstraat 7, Utrecht. Op 6 oktober blijft de tentoonstelling tot 19:00 uur geopend voor bezoekers van de Boekenclub (apart ticket vereist).

 

Programma

Het eerste gesprek met XiouXiou Xu gaat over haar kersverse boek Aeronautics in the backyard, gevolgd door Rinske Former en haar It’s beautiful when it flies. Florian van Roekel vertelt over zijn laatste boek Le College, waarvan er tijdens de Boekenclub nog een aantal exemplaren te koop zullen zijn. Nicoló Degiorgis zal het met Rob Hornstra hebben over zijn zeer succesvolle Hidden Islam, en over zijn rol als uitgever (Rofhof Publications).

Het programma loopt tot 21.30 waarna er tijd is om onder het genot van een drankje na te praten met de makers, boeken te kopen en natuurlijk te laten signeren!

locatie Utrechts Archief, Hamburgerstraat 28
inloop 19:30
start 20:00
einde programma 21:30
laatste ronde 22:30


SAVE THE DATE
De laatste Boekenclub van 2016 vind plaats op woensdag 14 december.
Zeker weten dat je geen Boekenclub updates mist? Abonneer je op onze nieuwsbrief, of like onze Facebook pagina.