Zelf ook een ‘Opnieuw’ fotosessie?

Voor de serie ‘Opnieuw’ maken fotograaf Ad Nuis en auteur Arthur van den Boogaard een foto uit het verleden ‘opnieuw’ en belichten de tijd ertussen. Wij tonen op het Domplein in Utrecht tot en met 5 juni werk uit deze serie. Ze zoeken een Utrechtse familie voor een bijzondere ‘Opnieuw’ fotosessie.

 
Ruim drie jaar geleden ontwikkelden de fotograaf en de schrijver hun opnieuw-procedé voor het dagblad NRC Handelsblad. Ze fotograferen altijd dezelfde mensen, op dezelfde plek, met zoveel mogelijk dezelfde kleding en attributen. Sindsdien publiceren ze elke twee weken op de achterpagina van de zaterdagkrant de remake van een oude foto plus een interview.
 

MAAK ZELF KANS!
Ter gelegenheid van de FOTODOK tentoonstelling There is Something about My Family zoeken Nuis en Van den Boogaard bijzondere en oude Utrechtse familiefoto’s voor deze rubriek. Nuis en Van den Boogaard nemen contact op als je foto wordt gekozen. De fotosessie vindt plaats ergens in mei.
 
Wil je zelf kans maken om opnieuw gefotografeerd te worden? Stuur een oude familiefoto en een korte motivatie naar: opnieuw@fotodok.org